Välkomna till Öppen Gård på Rössberga

Välkomna till Öppen Gård på Rössberga,
Floby, söndagen den 15 september kl.10-16.


Ta med hela familjen och kom och titta på gårdsanläggningen och alla våra djur. Vi kommer också att ha tipspromenad, lotteri, maskinvisning, saluhästvisning, ponnyridning och riduppvisning och ni får möjlighet att ta del av den allt mer populära hästtävlingsformen TREC. Vi kommer att ha en liten marknad med försäljning av AME produkter, närproducerade grönsaker, ost, Aloe Vera, m.m. samt information av hästfysioterapeuten Jenny Hedström. Erling Öhrnell kommer dessutom att visa och ställa ut några bilder. Under dagen finns hembakat fika samt korv med bröd att köpa. Som lunchunderhållning får vi lyssna på folkmusikgruppen ”Drag, strängar och blås”.

Besöket på gården är kostnadsfritt men parkeringsavgiften är 50 kr. Överskottet under dagen går oavkortat till Frideborg Ognissantis minnesfond. Genom att donera pengar till minnesfonden medverkar du till ökad kunskap kring de speciella problem som i vuxen ålder kan drabba barn vilka överlevt sin barncancer. https://sites.google.com/site/frideborgsminnesfond/
 

                                                                            Varmt välkomna önskar familjen Larsson


Vägbeskrivning och info: Klicka här
el maila maria.rossberga@gmail.com


För program och mer information om dagen, klicka på länkarna nedan:
 

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter