TILL SALU

TILL SALU!
En av våra shetlandsponnyuppfödningar är till salu.

Rössbergas Hakuna, svartskäck, sto född 2008, sto e; Joytoy v.st. Berknes RS 503, u; Loffa Mon Chérie RS 4277 . Nuvarande ägare köpte henne av oss och har därmed haft henne sedan hon var åtta månader. Utställd som 3- åring: 38 p. bedömd av Annika Strindgård och fick då en åtta på bl.a. typ. Övrig notering; välvisad och välskött. Regelbundet riden och körd med rockard. En pigg, lättlärd och positiv ponny som älskar att arbeta. Mycket social ponny som fungerar jättefint tillsammans med barn och vuxna.

Hon är supersnäll, lydig och välhanterad.
Endast seriösa intressenter. Söker en rutinerad person/ familj som vill ta hand om en fin ponny under en långvarig period. Vid intresse hör av er till mig (Matilda) så ska jag ge er mail/tel till ägaren.

Hakuna

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter