Öppet Hus och Inspirationsdag på Jultorp Working Ranch

Hjärtligt välkomna att besöka oss i vår monter med AME produkter på Jultorps Ranch söndagen den 14 april kl.10-17! Vi kommer att ha mycket bra erbjudande på mineraler (Biopromin) den dagen!

 

Öppet Hus och Inspirationsdag på Jultorp Working Ranch

Nu drar vi igång säsongen 2013, med ett super evenemang. Vi har över vintern planerat detta evenemang för att ni som kommer ska få en kanon upplevelse. Det kommer bland annat visas upp föl, unghästar, olika sätt att träna din häst på, förberedande för prestationer, rescue horses och mycket mera. Vi har en hel dag packad med inspiration, utbildning och fina hästar. Det kommer även att bli möjlighet för att fynda lite på ett marknad. Det kommer att vara olika produkter som och grejor att köpa. (Mera informat...ion kommer senare) Vi kommer att avsluta dagen med en speciell demo med Mikkel och hans topphäst Cash samt två överraskningar. Missa inte detta. Blir vädret bra kommer vi på kvällen att starta upp grillen och man kan stanna och grilla med oss. Vill du vara med och grilla då kommer det att finnas en anmälan till detta på vår webshop lite längre framme i mars månad. VI ser fram emot att träffa er på Jultorp Working Ranch.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter